Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Elektrische heftruck

Elektrische heftruck aanschaffen? Hendrikse Machines beschikt over zuinige en betrouwbare heftrucks van het merk Doosan. Dit zijn robuuste heftrucks van Zuid-Koreaanse makelij.

De elektrische uitvoeringen zijn speciaal gemaakt om er ook in gesloten ruimtes, zoals magazijnen, gebruik van te maken. Bekijk het assortiment aan verschillende typen heftrucks en vraag online een offerte aan.

Filteren

Soort
Status
Merk

Doosan heftruck elektrisch

Hendrikse Machines voert al jaren het betrouwbare merk Doosan in het assortiment. Deze robuuste vorkheftruck hebben een elektrische werking en staan bekend om de robuustheid, hoge betrouwbaarheid en een aantrekkelijk prijs-kwaliteit verhouding.

De voordelen van een elektrische heftruck?

  • Zeer zuinige werking
  • Stil en milieuvriendelijk
  • Ook geschikt voor binnen gebruik. Bijvoorbeeld voor magazijnen

Heeft u op korte termijn nog een elektrische heftruck nodig? Hendrikse Machines heeft alle typen op voorraad staan. Bovendien liggen wij met ons wagenpark centraal in Nederland. Vanuit Ede bedienen wij heel Nederland.

Standaard 2 jaar garantie

Om het vertrouwen in Doosan en ons krijgen, bieden wij standaard 2 jaar garantie op onze Doosan heftrucks. Hiermee geven wij aan dat wij vertrouwen in de kwaliteit van onze machines. Bovendien kunt u altijd beroep op ons doen voor eventuele onderhoud en revisie.

Machine onderhoud en keuring

Daarnaast is het van belang dat u uw heftruck of andere machine periodiek laat keuren. Bij aanschaf hebben wij dit natuurlijk al voor u gedaan. Daarna is het belangrijk om dit periodiek te laten herhalen, zodat u altijd veilig en met vertrouwen verder kunt werken.

Van elektrische heftrucks tot fullservice machinehandel

Hendrikse Machines opereert vanuit oorsprong op basis van fullservice en maatwerk. Ieder bedrijf en locatie is uniek. Daarom onze aanpak ook. Iedere stap van het traject is in ons eigen beheer. Wij ontzorgen u dus van begin tot eind. Van ontwerp, bouw tot montage, transport en inbedrijfstelling.

Elektrische heftruck leasen?

Wij kunnen ons voorstellen dat de aanschaf van een elektrische heftruck een grote stap is. Daarom bieden wij ook heftruck lease aan. U kunt dan maandelijks de heftruck afbetalen. Het is ook mogelijk om de machine deels te kopen en deels te leasen. Ook op financieel gebied denken wij graag met u mee.