Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Gebruikte heftruck kopen

Wanneer u meer werk of capaciteit heeft, wilt u dat natuurlijk benutten. Een extra machine zou dit kunnen invullen. Heeft u echter een beperkt budget, dan heeft u bij Hendrikse Machines de mogelijkheid om een gebruikte heftruck te kopen. Heftruck geschikt voor onder andere magazijnen en warehouses, maar ook voor activiteiten in de buitenlucht. Daarom voeren wij in ons assortiment diesel, LPG en elektrische heftrucks.

Hendrikse Machines biedt ook de optie aan om een gebruikte heftruck te leasen, waarmee u een grote investering in meerdere periodes afschrijft. Een prettige financiële oplossing, waarmee u direct aan het werkt kunt. Ontdek direct onze gebruikte heftrucks!

Gebruikte heftruck kopen van Doosan, Linde en meer merken

Hendrikse Machines is onder andere leverancier van het heftruck merk Doosan. Dit betreffen vaak volledig nieuwe exemplaren. Daarnaast kunt u een gebruikte heftruck kopen van diverse A-merken zoals Linde, Hyster, Toyota en Still. Neem contact met ons op om de actuele voorraad te ontvangen.

Alle merken die wij in ons assortiment voeren staan bekend om de robuuste kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook in een tweedehands variant. Deze heftrucks zijn vaak pas enkele jaren oud en bevatten doorgaans enkel gebruikssporen. Bovendien inspecteren en keuren wij alle machines, zodat u met een veilig en vertrouwd gevoel te werk kan gaan.

Welke heftruck past bij mijn projecten?

Door verschillende uitvoeringen kan het lastig kiezen zijn welke heftruck voor u de meeste geschikte is. Wij helpen u op weg. Bent u vrijwel alleen binnen aan het werk? In bijvoorbeeld magazijnen, kleine opslagruimtes of grote warehouses? Dan is de elektrische heftruck geschikt. Deze stoot namelijk geen gevaarlijke stoffen uit en kan daarom zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Bent u enkel op buiten terreinen aan het werk? Dan kunt u voor een krachtige uitvoering kiezen. Namelijk de diesel of LPG heftruck. Deze zijn in gesloten omgevingen niet toegestaan en enkel buiten te gebruiken. Het voordeel is dat deze vaak extra krachtig zijn.

Van gebruikte heftrucks tot complete fabrieksverhuizingen

Van oorsprong is Hendrikse Machines gefocust op machinehandel en machinebouw. Toch gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Zoekt u een machine op maat gemaakt, volledig naar wens? Doen we voor u. Samen met u doorlopen we het gehele traject van probleemanalyse tot bouw en installatie.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van uw gehele fabriek. Van het ontmantelen, opslaan en transporteren van machines. Daarmee zijn wij uitgegroeid door een fullservice machinebedrijf, waardoor u met elk vraagstuk bij ons terecht kunt.

Uw gebruikte heftruck periodiek keuren

Onthoud dat het enorm belangrijk is om uw heftruck periodiek te laten inspecteren en controleren. U verlengt ermee de levensduur en waarborgt de veiligheid van uw medewerkers. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij exact wat belangrijk is. Een langere levensduur betekent minder kosten!

Een gebruikte heftruck kopen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Informatie aanvragen