Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Heftruck leasen

Een bedrijfsverhuizing realiseren? Het magazijn of warenhuis aanpassen waarbij een heftruck te pas moet komen? Een nieuwe heftruck aanschaffen kan u hiervan weerhouden. Hendrikse Machines biedt hier de oplossing voor: een heftruck leasen.

Iedereen die aan een belangrijk project begint, maar niet de middelen heeft om een nieuwe heftruck aan te schaffen, kiest voor het leasen van een heftruck. Zo kunt u uw werkzaamheden direct in gang zetten zonder daar direct een grote investering voor te doen.

Bij Hendrikse Machines heeft u de mogelijkheden om een heftruck te leasen voor de gehele looptijd of om dit deels aan te betalen en deels te leasen. Zo maken we het u zo prettig mogelijk. Op zowel praktisch als financieel gebied.

Garantie op uw heftruck

Bij een heftruck leasen wilt u dat het goed zit. Daarom ontvangt u altijd 2 jaar garantie op een nieuwe machine. Hiermee tonen wij aan vertrouwen te hebben in onze machines en u tegelijkertijd van goede service te voorzien.

Specialist in Doosan heftruck leasen

Hendrikse Machines heeft een breed aanbod op het gebied van heftruck lease. Wij zijn officieel dealer van het merk Doosan. Dit zijn robuuste vorkheftrucks van Zuid-Koreaanse makelij. Deze staan bekend om de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit maakt langdurige heftruck lease betaalbaar en vertrouwt.

Naast Doosan heftrucks beschikt Hendrikse Machines ook over een ruim aanbod van andere gerenommeerde heftruck merken. Onder andere merken als Toyota, Still, Hyster en Linde hebben wij al bij diverse opdrachtgevers afgeleverd.

Geïnspecteerde machines door deskundigen

Een heftruck leasen bij Hendrikse Machines kunt u vertrouwen op kwaliteit goed en betrouwbare heftrucks. Behalve dat u een geheel nieuwe machine ontvangt, controleren en inspecteren deskundige vakmensen de heftruck van top tot teen. Zo kunt u er van uit gaan dat de heftruck technisch 100% werkt en u zich volledig op uw werkzaamheden kunt richten.

Van complete machinehandel tot fabrieksverhuizingen

Staat er een project op de planning, waarbij enkel een heftruck leasen niet de uitkomst biedt? Hendrikse Machines is een fullservice machinefabriek gespecialiseerd in machinebouw en -handel op maat tot complete fabrieksverhuizingen.

Van ontwerp, bouw, demontage tot transport…Alles op het gebied van machines kunt u toevertrouwen aan Hendrikse Machines. Door ons eigen transport en opslag kunnen wij uw machines tijdelijk opslaan en vervoeren naar uw nieuwe locatie.

Heftruck leasen? Vraag direct meer informatie aan

Een heftruck leasen interessanter dan direct kopen? Vraag dan direct meer informatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor ieder project hebben wij een geschikte vorkheftruck in meerdere uitvoeringen. Voor werkzaamheden in bijvoorbeeld magazijnen zijn de elektrische heftrucks of speciale warehouse heftrucks zeer geschikt. Voor zware en buitenwerkzaamheden zijn de diesel heftrucks geschikt.

Vraag online meer informatie aan met de heftruck die het best past bij uw werkzaamheden!

Informatie aanvragen