Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Heftruck onderhoud

Bij de aankoop van een heftruck dient u rekening te houden met periodieke keuringen en eventueel heftruck onderhoud. Een heftruck is een complexe machine en ondervindt slijtage door gebruik. Om de levensduur van de heftruck te verlengen en uitval te voorkomen, dient het onderhouden te worden.

Hendrikse Machines, een erkend bedrijf in de machinehandel, richt zich al jaren op de verkoop van heftrucks. Daarbij regelen wij ook het onderhoud en reparatie. Wij werken full-service en draaien onze hand nergens voor om. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Voorkom uitval of storingen en laat uw heftruck onderhouden door een erkende partij. De ervaren vakmensen van Hendrikse Machines weten met hun kennis en ervaring hoe het werkt. Een heftruck ondervindt slijtage door gebruik. Wij weten exact waar we op moeten letten en waar onderhoud vaker nodig is.

Wij begrijpen dat het laten onderhouden van uw heftruck geen favoriete bezigheid is. Vanwege de tijd en kosten. Toch raden wij altijd aan om dit met regelmaat te laten uitvoeren. Heftruck onderhoud zorgt voor een langere levensduur en verkleint de kans op grote en dure schade en stilstand binnen het bedrijf. Een goedwerkende heftruck levert meer rendement op en voorkomt grote uitgaven. Stilstand in het bedrijf is het laatste wat u wilt overkomen. Heftruck onderhoud biedt u daarom de volgende voordelen

  • Verlengen van de levensduur
  • Verkleinen van de kans op grote schade (en kostenposten!)
  • Verklein de kans op storingen en uitval
  • Meer continuïteit binnen het bedrijf

Wat komt er bij onderhoud aan uw heftruck kijken?

Hendrikse Machines heeft jaren ervaring met een breed scala aan heftrucks. Vaak zien we dezelfde signalen bij een heftruck waar onderhoud vereist is. Tijdens het onderhoud nemen we de heftruck van top tot teen door, maar richten we ons voornamelijk op onder andere:

  • Controleren en afstellen van alle bewegende / roterende onderdelen
  • Slijtage aan onderdelen zoals de remmen
  • Elektrische heftruck gekocht? Dan controleren we de accu
  • Conditie van de V-snaar, ventilatoren en radiateur
  • Conditie van de vorken

Vaak combineren we onderhoud vaak met een machine keuring. Na de keuring komen regelmatig onderhoudspunten boven water. Deze kunnen wij dan direct realiseren door uw machine te reviseren of door onderhoud te plegen.

Waarom Hendrikse Machines?

Hendrikse Machines is specialist in machinehandel en werkt volgens het full-service principe. Wij nemen het proces van begin tot eind onder handen. Niet enkel gericht op heftruck onderhoud. Wij kunnen, indien vereist, ook de reparatie en revisie op ons nemen.

Opdrachtgevers vinden ons onder andere voor machinebouw, demontage, transport en inbedrijfstelling. Vanuit onze locatie in Ede, centraal in het land, kunnen wij een groot deel van Nederland bedienen.

Nieuwe en gebruikte heftrucks

Tijd voor een nieuwe heftruck? Wij beschikken over een grote voorraad heftrucks. Nieuwe en gebruikt. Bovendien kunt u ook een heftruck leasen. Zo voorkomt u een eenmalige grote investering en kunt u maandelijks afbetalen.

Informatie aanvragen