Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Hoogwerker leasen

Een groot project op hoogte? Kunt u meer capaciteit in uw werkzaamheden aan en is het tijd om uit te breiden met een nieuwe hoogwerker? Dat kan een grote investering zijn, die niet voor iedereen weggelegd is. Hendrikse Machines biedt daarom de oplossing: een hoogwerker leasen.

Door het maandelijks leasen van een nieuwe hoogwerker kunt u de investering langdurig uitspreiden en wel een hoogwerker aanschaffen die u hard nodig heeft. Leasen kan al vanaf ongeveer €95 per maand. Het is ook mogelijk om een deel aan te betalen en het overige te leasen. Financieel en praktisch maken wij het u graag eenvoudig.

Garantie op uw hoogwerker

Een hoogwerker leasen of direct kopen…Het blijft een investering waarbij u wilt dat het perfect is. Hendrikse Machines geeft daarom altijd 2 jaar garantie op een nieuwe hoogwerker. Hiermee tonen wij vertrouwen aan in ons assortiment en gevoerde merken. Bovendien is dit voor u een fijne service en vertrouwt gevoel bij het uitzoeken van een nieuwe hoogwerker.

Specialist in Magni hoogwerker lease

Hendrikse Machines heeft een ruim aanbod op het gebied van hoogwerker lease. Binnen ons assortiment voeren wij in het bijzonder het gerenommeerde merk Magni. Vanaf €8.600 kunt u een hoogwerker direct aanschaffen of vanaf €95 leasen.

De machines van Magni zijn over het algemeen nieuwe schaarhoogwerkers. Een merk bekend om de betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit verhouding. Deze zijn onder andere ideaal voor werkzaamheden als gevelonderhoud, schilderwerk, glasonderhoud of snoeiwerk op hoogte. U kunt vaak met meerdere personen tegelijk op hoogte werken en uw materialen meenemen. Ondanks voldoende capaciteit voor meerdere personen en materialen, zijn de hoogwerkers van Magni compact genoeg om zich tussen smalle doorgangen te manoeuvreren.

Een hoogwerker leasen van een ander merk of ander soort? Vraag dan direct meer informatie aan bij Hendrikse Machines. Zo kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld een telescoop- of spinhoogwerker.

Machines door deskundigen geïnspecteerd

Periodiek controleren onze vakmensen alle machines, zodat u kunt vertrouwen op een goede hoogwerker. Bovendien zijn alle hoogwerker geïnspecteerd, voordat u deze in bezit heeft. Zo kunt u er van uit gaan dat de hoogwerker technisch 100% werkt en u zich volledig op uw werkzaamheden kunt richten.

Elektrisch hoogwerker leasen

Na het leasen van een hoogwerker, kunt u deze voor verschillende doeleinden inzetten. Afhankelijk van uw werkzaamheden, locatie en omgeving kiest u een geschikte hoogwerker uit. Over het algemeen biedt Hendrikse Machines energiezuinige en milieuvriendelijke elektrische schaarhoogwerkers aan. Indien een andere hoogwerker meer geschikt is voor uw activiteiten, vraag dan gerust meer informatie aan om de mogelijkheden te bespreken.

Van complete machinehandel en- bouw tot fabrieksverhuizingen

Staat er een project op de planning, waarbij enkel een hoogwerker niet de uitkomst biedt? Hendrikse Machines is een fullservice machinefabriek gespecialiseerd in machinehandel en - bouw op maat tot complete fabrieksverhuizingen.

Van ontwerp, bouw, demontage tot transport…Alles op het gebied van machines kunt u toevertrouwen aan Hendrikse Machines. Door ons eigen transport en opslag kunnen wij uw machines tijdelijk opslaan en vervoeren naar uw nieuwe locatie.

Vraag direct meer informatie aan

Een hoogwerker leasen? Vraag dan direct meer informatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vul het formulier in en wij doen een passend aanbod!

Informatie aanvragen