Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Afgeleverde machines

Hendrikse Machines is specialist in nieuwe en gebruikte machines. Al ruim 20 jaar weten bedrijven ons te vinden voor onder andere heftrucks, hoogwerkers of een machine op maat. Voornamelijk uit de industriële sector.

Benieuwd wat en waar wij machines afgeleverd hebben? Wij tonen u graag de onderstaande gerealiseerde machines. Betrouwbare heftrucks van gerenommeerde merken als Still, Toyota en Linde.

Wat Hendrikse Machines voor u kan betekenen? Bekijk dan onze nieuwe en gebruikte machines. Bovendien zijn wij een fullservice machinebedrijf. Ook voor een complete machine op maat kunt u bij ons terecht. Van ontwerp, advies tot bouw en transport.

Offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Uiteenlopende sectoren van afgeleverde machines

Hendrikse Machines heeft diverse machines waardoor wij aan uiteenlopende bedrijven in verschillende sectoren hebben geleverd. Bij het afleveren van een machines richten wij ons als fullservice onderneming op het gehele proces. Van advies, ontwerp, bouw, opslag tot aan inbedrijfstelling.

Wij hebben machines van allerlei soorten en maten mogen bouwen en afleveren. Van heftruck, hoogwerkers tot complete silo’s en tanks. Ook het transport nemen wij tot ons. Voor magazijnen, industrie, hoveniersbedrijven, de voedingsindustrie en diverse overheidsinstellingen hebben wij machines op maat mogen afleveren. Wij helpen u dus in:

1. De volledige bedrijfs- of fabrieksverhuizing. Van demontage en sanering tot tijdelijke opslag, transport, montage en aflevering op locatie. Vraag er gerust een vrijblijvende offerte voor aan.

2. Het volledig ontwerpen en bouwen op maat van een machine. Naast machines op maat, beschikken wij ook over bestaande machines, die direct leverbaar zijn.