Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

MAGNI HOOGWERKERS

Een hoogwerker nodig voor een project of een uitbreiding van uw diensten? Een extra machine voor op de bouw of binnen werkzaamheden? Hendrikse Machines uit Ede is specialist in nieuwe machines voor sectoren waar onder andere industriële werkzaamheden van belang zijn.

De nieuwe machines van Hendrikse Machines zijn in het algemeen schaarhoogwerkers. Wij zijn dealer van Magni. Essentieel voor opdrachten in de bouw, industrie of gevelwerken. Alle hoogwerkers zijn van het betrouwbare merk Magni. Het assortiment van nieuwe hoogwerkers loopt uiteen in grootte en gewicht. Zo kunt u denken aan standaard schaarlift, verticale mastlift, telescoop hoogwerker of een schaarlift voor op een ruw terrein. Zo vindt u altijd de juiste machine.

Staat uw machine niet weergegeven? Vraag online een offerte aan of neem contact op!

Onderhoud en inspectie

Wanneer u uw nieuwe machine in gebruik neemt, zal er in de toekomst inspectie en onderhoud nodig zijn. Hendrikse Machines is een fullservice partner, waardoor u alles uit handen kunt geven aan één partij. Overzichtelijker voor u en eenvoudiger communiceren.

Bovendien kunt u Hendrikse Machines inschakelen om periodiek, bijvoorbeeld jaarlijks, uw machines te inspecteren. Zo werkt u met een veilig en vertrouwt gevoel verder.