Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Nieuwe machines

Nieuwe machine nodig voor een project of een uitbreiding van uw diensten? Een extra machine voor op de bouw of binnen werkzaamheden? Hendrikse Machines is specialist in nieuwe machines voor sectoren waar onder andere industriële werkzaamheden van belang zijn.

De nieuwe machines van Hendrikse Machines zijn in het algemeen schaarhoogwerkers. Essentieel voor opdrachten in de bouw, industrie of gevelwerken. Alle hoogwerkers zijn van het betrouwbare merk Magni. Het assortiment van nieuwe hoogwerkers loopt uiteen in grootte en gewicht. Zo vindt u altijd de juiste machine.

Staat uw machine niet weergegeven? Vraag online een offerte aan of neem contact op!

Nieuwe machine op maat

Een nieuwe machine voor in uw fabriek, voor een project op de bouw of in het warenhuis. Hendrikse Machines gaat geen uitdaging uit te weg wat machinebouw betreft.

Als fullservice machinefabriek nemen wij het gehele proces van nieuwe machines onder handen. Dit begint al bij het ontwerp na zorgvuldig de ideeën besproken te hebben. Vervolgens vindt de engineering, bouw en montage plaats. Bovendien realiseren wij het transport, inbedrijfstelling en installatie. Zo heeft u geen omkijken en ontvangt u een volledig nieuwe werkende machine.

Complete fabrieksverhuizingen

Naast een nieuwe machine de fabriek wijzigen of verhuizen? Hendrikse Machines realiseert ook dit proces tot in de puntjes. Een complete fabrieksverhuizing kan enorm complex zijn en vraagt om een specialist. Wij nemen dit onderhanden van ontmanteling, engineering, tijdelijk beheer en opslag, transport en inbedrijfstelling. Hendrikse Machines vertaalt uw wensen en eisen naar een flexibele en resultaatgerichte oplossing.

Onderhoud en inspectie

Wanneer u uw nieuwe machine in gebruik neemt, zal er in de toekomst inspectie en onderhoud nodig zijn. Hendrikse Machines is een fullservice partner, waardoor u alles uit handen kunt geven aan één partij. Overzichtelijker voor u en eenvoudiger communiceren.

Bovendien kunt u Hendrikse Machines inschakelen om periodiek, bijvoorbeeld jaarlijks, uw machines te inspecteren. Zo werkt u met een veilig en vertrouwt gevoel verder.