Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen bij Hendrikse Machines

Hendrikse Machines levert diverse soorten magazijnstellingen en kan deze ook installeren bij u op locatie. In ons assortiment bieden wij zowel nieuwe als gebruikte stellingen. U kiest bij Hendrikse Machines uit diverse soorten magazijnstellingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Dit zijn de verschillende soorten stellingen:

Palletstellingen

De naam zegt het al, palletstellingen zijn stellingen om pallets op te slaan. Een palletstelling bestaat uit stellingen die ontworpen zijn om pallets te ondersteunen en te stapelen. Palletstellingen bieden een efficiënte manier om ruimte te besparen en producten te organiseren.

Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn één van de meest populaire stellingen. Legbordstellingen worden voornamelijk gebruikt om losse artikelen of kleine producten handmatig op te slaan, in bijvoorbeeld dozen en kratten. Bekijk een eerder uitgevoerd project. 

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen worden gebruikt om grote goederen op te bergen. Grootvakstellingen kunnen ingezet worden voor het opbergen van grote producten die handmatig worden weggelegd. Doordat de grootvakstellingen zo groot zijn kunnen de stellingen ook gebruikt worden voor opslag van kleine artikelen.

Archiefstellingen

Met archiefstellingen kunt u eenvoudig documenten opslaan en organiseren. Voor bedrijven met een uitgebreide documentatie zijn archiefstellingen ideaal. Met archiefstellingen breng je orde in de vele documenten. Archiefstellingen zijn in meerdere afmetingen beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid documentatie.

Draagarmstellingen

Hendrikse Machines levert verschillende soorten stellingen, waaronder draagarmstellingen. Bij ons kunt u terecht voor zowel gebruikte als nieuwe draagarmstellingen. Een draagarmstelling wordt gebruikt voor het opslaan van lange planken, platen en balken.

Gebruikte of nieuwe stellingen?

Gaat u voor nieuwe of voor gebruikte stellingen in uw magazijn? Onze gebruikte stellingen zijn net zo betrouwbaar als de nieuwe stellingen, maar wel goedkoper. Indien u nieuwe magazijnstellingen wenst, kunnen we hier uiteraard ook een offerte voor maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Entresolvloeren laten plaatsen

Met een entresolvloer realiseert u een extra verdieping in uw bedrijfspand. Entresolvloeren hebben een enorme draagkracht, waardoor u de capaciteit kunt vergroten. Bijvoorbeeld om een extra werkruimte te maken of voor opslag van bepaalde goederen.

Uiteraard moet een entresolvloer op de juiste manier geplaatst worden. Hendrikse Machines ontzorgt u hierin: wij maken een offerte op maat en geven advies. Uiteraard denken we mee over veiligheid, de praktische werking zoals trappen en balustrades en wij zorgen dat de entresolvloer geïnstalleerd wordt. U heeft er dus geen omkijken naar.

Ook de jaarlijkse verplichte keuring kunnen wij verzorgen voor uw entresolvloer. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor het inmeten en adviesgesprek.

Neem contact met ons op

Terug naar home