Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Over ons

Hendrikse machines is een fullservice machinefabriek. Gespecialiseerd in fabrieksverhuizingen en machinebouw: van ontwerp, bouw, demontage, reparatie en onderhoud tot het transport van (gecompliceerde) industriële machines. Op basis van uw specificaties, leveren wij de machine die naadloos aansluit op de verschillende processen in uw bedrijf of fabriek. 

Staat u vanwege de complexiteit van uw technische vraagstuk voor een enorme uitdaging? Neem dan contact met ons op. Hendrikse machines vertaalt uw wensen en eisen naar een flexibele, resultaatgerichte totaaloplossing op maat. Voor al uw machines en installaties!

Actief sinds 1998

Machines demontage & transport

Van demontage, sanering, (tijdelijke) opslag, speciaal transport en montage op de nieuwe locatie… Hendrikse machines staat garant voor een vlekkeloze fabrieksverhuizing van uw machines of machinepark!
 
En een complexe fabrieksverhuizing of -ontmanteling? Wij draaien onze hand er niet voor om. Elke locatie en situatie is natuurlijk uniek. Maar omdat wij elke stap van het traject in eigen beheer uitvoeren – van engineering en demontage tot logistiek, machinetransport en inbedrijfstelling – bent u verzekerd van de uitstekende kwaliteit die klanten van Hendrikse machines gewend zijn. En: u heeft er zelf geen omkijken naar! Bekijk hier de reeds uitgevoerde opdrachten.

Machine onderhoud & keuring

Naast een goed onderhoud van machines is de verplichte jaarlijkse keuring van uw transportmiddelen essentieel voor de veiligheid. Uw machinekeuring laten uitvoeren door onze professionals? Neem vandaag nog contact met ons op.