Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Diesel heftruck

Heeft u interesse in een diesel heftruck? Bij Hendrikse Machines hebben wij diesel heftrucks beschikbaar. Als officieel dealer van Doosan beschikken wij zowel over nieuwe als over gebruikte machines

Doosan heftrucks staan bekend om de hoge betrouwbaarheid, robuuste bouw en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u een heftruck kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Diesel heftruck van Doosan

Als u een krachtige heftruck nodig heeft voor uw buitenwerkplaats, kiest u voor een diesel heftruck. Een diesel heftruck is krachtig, snel en zeer robuust. Dit maakt het mogelijk om snel en nauwkeurig te werken. 

Wij beschikken bij Hendrikse Machines over meerdere varianten heftrucks. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een elektrische heftruck of schaarhoogwerker

2 jaar garantie op uw diesel heftruck

Bij Hendrikse Machines koopt u een heftruck met vertrouwen. Wij bieden standaard 2 jaar garantie aan op uw diesel heftruck. Wij zijn met onze 20 jaar ervaring in de machine industrie al jaren een betrouwbaar full-service partner. 

Fullservice machinehandel

Van oorsprong is Hendrikse Machines een fullservice machinehandel bedrijf. Wij beschikken over een groot scala aan machines en draaien onze hand niet om voor complexe technische vraagstukken. Zo bouwen wij machines op maat, realiseren wij de levering, ontmanteling, demontage, montage en installatie. Oftewel: fullservice.

Diesel heftruck leasen

Heeft u niet de financiële middelen om een heftruck gelijk aan te schaffen? Bij ons is het ook mogelijk om een diesel heftruck te leasen. Het voordeel van een heftruck leasen is dat u het bedrag in termijnen kunt betalen. Zo betaalt u een klein bedrag per maand in plaats van een grote investering in één keer. Op deze manier proberen wij het altijd zo prettig mogelijk voor u te maken.

Van complete machinehandel tot fabrieksverhuizingen

Onze focus ligt op de machinehandel, -bouw, -reparantie en -onderhoud. Daarnaast is het mogelijk om een complete fabrieksverhuizing te realiseren. Heeft u nieuwe machines nodig? Moeten oude machines verhuisd worden? Bij Hendrikse Machines nemen wij de demontage, sanering, opslag, transport en montage op ons. Wij kijken naar de meest ideale oplossing in uw situatie. 

Wilt u een elektrische heftruck kopen die niet in het assortiment te vinden is? Wij bieden machinebouw op maat aan. Met ons specialisme kijken wij altijd naar de beste oplossing voor onze klant. 

Diesel heftruck kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een diesel heftruck kopen? U kunt via de website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op en nemen alle mogelijkheden met u door. 

Informatie aanvragen