Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

OCCASIONS

Een extra machine voor in het magazijn nodig? Hendrikse Machines beschikt over een grote ruimte met jong gebruikte machines. In het algemeen gericht op de industrie, maar toepasbaar voor meerdere sectoren. Alle industriële gebruikte machines zijn optimaal onderhouden en veilig opgeslagen in ons machinepark.

In het assortiment bevinden zich voornamelijk heftrucks en hoogwerkers. Verkrijgbaar in meerdere modellen. Deze zijn altijd van gerenommeerde merken, bekend om hun betrouwbaarheid.

Staat uw machine niet weergegeven? Vraag online een offerte aan of neem contact op!

Gebruikte machines voor uiteenlopende doeleinden

Hendrikse Machines beschikt over gebruikte machines die toepasbaar zijn als uiteenlopende doeleinden voor diverse sectoren. In het assortiment van gebruikte machines vindt u met name heftrucks. Staat er een verhuizing op de planning? Heeft u meer werk in het magazijn of langdurig meer capaciteit benutten? Heftrucks maken zwaar werk licht.

Wist u dat u bij Hendrikse Machines een heftruck leasen ook tot de mogelijkheden bestaat? Indien een volledige aanschaf niet direct in uw financieringsprofiel past, kunt u ervoor kiezen om een machine te leasen en een maandelijkse betalingsregeling te regelen.

Diverse soorten gebruikte machines

Binnen ons assortiment vindt u veelal heftrucks en hoogwerkers. Heftrucks zijn vaak toepasbaar in diverse omgevingen. U kunt het voor magazijnen en grote warenhuizen gebruiken om producten vakkundig op te slaan. Indien voor deze doeleinden, raadt Hendrikse Machines de elektrische heftruck of warehouse heftruck aan. Energiezuinig, milieuvriendelijk en geschikt voor binnen activiteiten.

Is de heftruck of hoogwerker nodig voor activiteiten in de buitenlucht? Dat vraagt vaak om meer stabiliteit en kracht van de machine. Hendrikse Machines adviseert in dat geval de diesel heftruck aan. Onze hoogwerkers zijn zowel voor binnen als voor buiten geschikt.

Fullservice gebruikte machine handel tot fabrieksverhuizingen

Hendrikse Machines gaat geen uitdaging uit de weg op het gebied van machinebouw en fabrieksverhuizingen. Als fullservice machinefabriek nemen wij alles onder handen. Bevindt u zich met het bedrijf in een situatie dat verder gaat dan enkel een machine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De diensten van Hendrikse Machines gaan van machinebouw, ontmanteling, transport, opslag tot montage en onderhoud. Echt fullservice!