Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Intern transport

Filteren

Soort
Status
Merk

Machinehandel op maat

Hendrikse Machines heeft standaard machines in het assortiment staan. Dit zijn over het algemeen gebruikte en nieuwe heftrucks en hoogwerkers. Wij hanteren echter een fullservice werkwijze. Dat betekent dat wij, afhankelijk van uw doel en wensen, een machine op maat maken waarin wij:

  • Adviseren over een totaaloplossing
  • Het ontwerp van de machine uitzetten en realiseren
  • De bouw, montage en onderhoud realiseren
  • Het transport verzorgen op uw locatie

Machinehandel op maat kan heel complex zijn. Voor grote technische vraagstukken kunt u altijd terecht bij Hendrikse Machines. Wij gaan samen opzoek naar een resultaatgerichte totaaloplossing.

Uiteenlopende sectoren

Er zijn talloze sectoren waar machines van pas komen. De machinehandel van Hendrikse Machines is daarom ook meer uiteenlopende sectoren geschikt. Wij ontwerpen, adviseren, bouwen en leveren machines voor onder andere magazijnen, hoveniersbedrijven, de voedingsmiddelenindustrie, gemeenten en overige industriële ondernemingen. Van bestaande machines als hoogwerkers en heftrucks tot aan complete machines op maat.

Van fullservice machinehandel tot fabrieksverhuizingen

Voor iedere industriële uitdaging kunt u beroep doen op Hendrikse Machines. Met jaren ervaring weten wij als geen ander wat er om de hoek komt kijken. Want hoe zit het wanneer u over de nodige machines beschikt, maar van locatie veranderd? Dan heeft u over het algemeen twee mogelijkheden, waarbij Hendrikse Machines u kan ondersteunen:

1. Wij helpen u met de volledige bedrijfs- of fabrieksverhuizing. Van demontage en sanering tot tijdelijke opslag, transport en montage op de nieuwe locatie. Vraag er gerust een vrijblijvende offerte voor aan.

2. U doet beroep op de beschikbare machines van Hendrikse Machines. Zowel nieuwe als gebruikte machines zijn te koop of te leasen.

Geeft u liever alles uit handen? U bent verzekerd van het gemak en betrouwbaarheid zoals andere opdrachtgevers al ervaren hebben.

Machine nodig? Direct kopen, leasen of een offerte aanvragen

Direct een machine nodig? Wij hebben een groot assortiment aan heftrucks en hoogwerkers staan. Deze zijn van betrouwbare merken als Doosan, Linde, Magni, Toyota en Still. Een heftruck leasen of hoogwerker leasen? Ook dit kan per maand bij Hendrikse Machines.

Een machine op maat laten maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door contact op te nemen!