Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Speciaal machinebouw

Machines zijn complex en een belangrijk kapitaal van uw onderneming. Daarom wilt u het juiste kiezen. Dan kunnen bijzondere wensen ontstaan en tegelijkertijd heeft u nog een hoop vragen. Hierdoor kan er speciaal machinebouw aan te pas komen. Hendrikse Machines is een erkend en ervaren bedrijf dat al jaren machines op maat bouwt.

Op zoek naar een deskundig team voor speciaal machinebouw gericht op magazijnen, hoveniers, gemeenten, voedingsindustrie en overige industriële ondernemingen? Bespreek samen met ons de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend!

Speciaal machinebouw van ontwerp, advies tot installatie

Een machine op maat laten maken is een langdurig proces, dat uit verschillende fases bestaat. Hendrikse Machines maakt na een goede kennismaking graag een duidelijk ontwerp. Zo krijgt u inzicht in het idee wat wij voor ogen hebben.

Na het ontwerp adviseren wij over functionaliteiten, gebruik en inzet. Na besprekingen en akkoord starten wij met de bouw van uw machine. Na de bouw transporteren en installeren wij de machine op uw werkplaats. Wij gaan pas weg wanneer deze 100% functioneert. Van hoogwerkers, heftrucks tot aan silo’s en bovenloopkranen. Wat voor machine het ook is. Wij draaien onze hand nergens voor om.

Onderhoud, keuren en revisie

Machines maken vele arbeidsuren en ondergaan daarom vaak slijtage. Het is raadzaam om uw machine periodiek te keuren en te laten onderhouden. Dit is van groot belang bij een speciale machine dat op maat gebouwd is.

Hendrikse Machines keurt ook machines. Als ervaren uitvoerder weten wij exact waar we op moeten letten. Indien vereist, kunnen wij de machine keuring combineren met machine onderhoud. Daarmee verlengt u de levensduur van uw machine, verbetert de continuïteit van het bedrijf en waarborgt u de veiligheid van uw werknemers.

Ook machine revisie behoort tot de mogelijkheden, mocht uw machine niet volledig functioneren.

Full-service speciaal machinebouw

Voor iedere industriële uitdaging wilt Hendrikse Machines u graag verder helpen. Wij doen meer dan het bouwen van speciale machines. Naast speciaal machinebouw kunt u ons ook inschakelen voor fabrieksverhuizingen, fabrieksontmantelingen, machine transport of voor het inkopen van machines zoals heftrucks en hoogwerkers.

Geeft u liever alle activiteiten uit handen en wilt u zich op het werk blijven richten? Hendrikse Machines werkt volgens het full-service principe en ondersteunt u van begin tot eind. Al vele opdrachtgevers hebben onze aanpak mogen ervaren.

Vraag meer informatie aan

Wij bieden altijd maatwerk. Onze werkwijze is daarom altijd uniek. Heeft u een unieke machine nodig? Vraag dan meer informatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Informatie aanvragen