Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

DOOSAN HEFTRUCK

Een Doosan heftruck helpt u verder in het magazijn of op de werkplaats. Efficiënt en veilig werken. Hendrikse Machines is een officieel Doosan heftruck dealer en beschikt over meerdere varianten. Elektrische, LPG, diesel en warehouse heftrucks.

De heftrucks zijn van Zuid-Koreaanse makelij en staan bekend om de technologie, robuuste bouw en hoge betrouwbaarheid. Vraag online een offerte aan!

Daarnaast profiteert u bij ons van een aantrekkelijke prijs. Voor zowel nieuwe als gebruikte Doosan heftrucks. Vraag online een offerte aan of neem contact op!

Doosan heftruck dealer

Hendrikse Machines is al jaren het verzamelpunt voor kopers van Doosan heftrucks. Deze robuuste vorkheftrucks zijn van Zuid-Koreaanse makelij. Wat dat betekent? Een hoge betrouwbaarheid, robuuste bouw en componenten en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Heeft u snel een heftruck nodig? Wij zijn uiterst flexibel in transport en kunnen u door heel Nederland van dienst zijn. Wij zijn centraal gelegen en werken vanuit Ede, waardoor wij u overal kunnen bedienen.

Nieuwe en gebruikte heftrucks in meerdere varianten

Als Doosan dealer beschikken wij over zowel nieuwe als gebruikte heftrucks. Afhankelijk van uw wensen en eisen vinden wij een heftruck dat daar aan voldoet.

Bovendien beschikken wij over meerdere varianten heftrucks. Niet enkel van Doosan, maar ook gerenommeerde merken zoals Hyster, Toyota, Still, Linde en Jungheinrich. Deze zijn verkrijgbaar als:

Een elektrische heftruck is onder andere geschikt voor gesloten magazijnen. Deze werken stil, zijn energiezuinig en onschadelijk voor de gebruiker en de omgeving.

De krachtigste heftruck nodig voor op de werkplaats in de buitenlucht? Dan voldoet de diesel heftruck hier aan. Krachtig, snel en zeer robuust of nauwkeurig en snel te werken.

Fullservice machinehandel

Van oorsprong is Hendrikse Machines een fullservice machinehandel bedrijf. Wij beschikken over een groot scala aan machines en draaien onze hand niet om voor complexe technische vraagstukken. Zo bouwen wij machines op maat, realiseren wij de levering, ontmanteling, demontage, montage, levering en installatie. Oftewel: fullservice.

Garantie en onderhoud

Bij Hendrikse Machines kunt u altijd terecht. Wij staan namelijk voor u klaar wanneer er onderhoud of inspectie aan te pas komt. Zo houdt u de status en betrouwbaarheid van uw machine of heftruck hoog. Bovendien ontvang je standaard 2 jaar garantie op onze heftrucks.

Doosan heftruck leasen

Kijkt u op tegen de uitgaven die u moet doen voor een heftruck? Bij Hendrikse Machines kunt u ook een heftruck leasen. Of deels kopen en leasen. Zo weet u maandelijks waar u aan toe bent en kunt u direct over uw heftruck beschikken.

Een betrouwbare heftruck kopen? Hendrikse Machines beschikt over een groot assortiment aan robuuste heftrucks. Neem contact met ons op of vraag om een offerte op één van onze heftrucks uit het assortiment.