Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

MACHINES

Op zoek naar een heftruck, hoogwerker of bijvoorbeeld een palletwagen? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, zowel nieuwe als gebruikte machines. Op deze pagina vind u ons huidige occasion aanbod. Wekelijks ontvangen wij nieuwe machines dus schroom niet om ons een bericht te sturen als er niks bij zit. 

Vraag online een offerte aan of neem contact op!

Uiteenlopende sectoren

Er zijn talloze sectoren waar machines van pas komen. De machinehandel van Hendrikse Machines is daarom ook meer uiteenlopende sectoren geschikt. Wij adviseren en leveren machines voor onder andere magazijnen, hoveniersbedrijven, de voedingsmiddelenindustrie, gemeenten en overige industriële ondernemingen. Van bestaande machines als hoogwerkers en heftrucks tot aan complexe magazijnstellingen, maar ook voor onderhoud en (AMTEK) keuringen kunt u bij ons terecht.

Machine nodig? Direct kopen, leasen of een offerte aanvragen

Direct een machine nodig? Wij hebben een groot assortiment aan heftrucks en hoogwerkers staan. Deze zijn van betrouwbare merken als Doosan, Linde, Magni, Toyota en Still. Een heftruck leasen of hoogwerker leasen? Ook dit kan per maand bij Hendrikse Machines.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door contact op te nemen!