Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Machinebouw op maat

Machines zijn wellicht het grootste kapitaal van uw onderneming. Gaat u voor een nieuwe investering, dan moet het 100% goed en vertrouwd zijn. Hendrikse Machines gaat die uitdaging aan met machinebouw op maat. Ieder bedrijf is anders en daarom is iedere machine uniek.

Bij machinebouw op maat gaan we voor uw bedrijf na wat het doel is, tegen welke problemen u aanloopt en hoe een nieuwe machine op maat deze problemen kan oplossen en het doel kan bereiken. Hendrikse Machines adviseert en ondersteunt u daarom in het gehele traject. Van ontwerp tot installatie.

Machinebouw op maat van ontwerp tot 100% werkend

Een machine dat specifiek voor uw bedrijf geschikt is, vraagt om maatwerk. Machinebouw op maat is dan ook een langdurig traject, bestaande uit diverse fases. In de eerste fase verdiepen wij ons in uw bedrijf, het proces en maken we kennis. Na een goed beeld gekregen te hebben zorgen wij voor een duidelijk ontwerp en idee wat een oplossing moet bieden.

In de volgende fase komt het ontwerp tot leven en bouwen we een machine op maat. Tevens adviseren wij over het gebruik en de inzet van de machine.

Na het bouwen en uw goedkeuring, nemen wij ook het transport, de montage en installatie onder handen. Hendrikse Machines is een fullservice machinebedrijf. Daarom ontzorgen wij u van begin tot eind. Wij gaan pas weg als uw machine 100% functioneert.

Machinebouw op maat voor diverse sectoren

Als fullservice bedrijf gaat Hendrikse Machine geen opdracht uit de weg. Iedere industriële uitdaging pakken wij aan. Dit doen wij al jarenlang voor uiteenlopende sectoren. Machinebouw op maat hebben wij toegepast voor magazijnen, hoveniersbedrijven, voedingsmiddelenindustrie, gemeenten en overige industrie. Wij hebben diverse bedrijven geholpen met een ontwikkelen van een kraanbaan, inpakbanden, hoogwerkers en heftrucks.

Fullservice, dus ook keuren en onderhoud

Als speciaal machinebouwer op maat kennen wij de machines op ons duimpje. Voor de continuïteit van uw machine en het bedrijfsproces is regelmatig onderhoud enorm belangrijk. Dit combineren wij vaak met een machine keuring. Indien nodig, plegen wij onderhoud en machine revisie.

Het is belangrijk dat u de periodieke machine keuring en onderhoud niet onderschat. Niet alleen belangrijk voor de levensduur van de machine, maar ook voor de veiligheid van het persoon dat de machine gebruikt.

Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft en een specialist met meer dan 20 jaar ervaring binnen haalt.

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Hendrikse Machines werkt altijd aan machinebouw op maat. Onze werkwijze is daarom altijd uniek. Heeft u een nieuwe machine nodig? Vraag dan meer informatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Informatie aanvragen