Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Linde heftruck

Extra werk in het magazijn of een structureel meer projecten? Een Linde heftruck kan u in dergelijke situaties helpen. Deze heftrucks hebben zich al jaren bewezen uit te blinken in kwaliteit en veelzijdigheid. Bijzonder geschikt voor magazijnwerk zoals orderpicking, maar ook voor activiteiten buiten opslagruimtes en magazijnen.

Hendrikse Machines beschikt over een ruim assortiment aan heftrucks van Linde. Beschikbaar in diverse modellen. Geleverd aan talloze bedrijven. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij onszelf gerust specialist noemen op het gebied van machinehandel. Neem contact met ons op om al het aanbod aan nieuwe en gebruikte Linde heftrucks te ontvangen.

Linde heftrucks en meerdere A-merken op voorraad

Hendrikse Machines levert naast Linde heftrucks ook heftrucks van andere bekende A-merken. Eén merk lichten wij in het bijzonder uit: de Doosan heftruck. Een robuust exemplaar van Zuid-Koreaanse makelij. Hoge betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deze vorkheftruck bieden wij in nieuwe staat aan.

Daarnaast beschikken wij over diverse exemplaren van Hyster, Toyota, Still en Jungheinrich. Vaak zijn dit gebruikte heftrucks met enkele gebruikerssporen. Oftewel: goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien inspecteren en keuren onze vakspecialisten iedere machine van top tot teen. U kunt er dus op vertrouwen dat kwaliteit gewaarborgd is en veiligheid voorop staat.

Neem contact met ons op voor de actuele voorraad van onze heftrucks.

Welke heftruck past bij mijn projecten?

Vrijwel ieder heftruck merk heeft meerdere uitvoeringen. Zo ook de Linde heftruck. Elektrisch, diesel of LPG. Werkt u binnen, in bijvoorbeeld een opslagruimte of groot magazijn? Dan raden wij de elektrische heftruck aan. Doordat deze variant geen schadelijke stoffen uitstoot is het toegestaan in gesloten ruimtes. Tegelijkertijd kunt u er buiten ook prima mee uit de voeten. Bovendien is het geluidsniveau zeer laag. Ook zo fijn voor uw medewerkers.

Werkt u buiten? Dan raden wij de LPG of diesel linde heftruck aan. Het voordeel is dat deze varianten krachtiger en sneller zijn.

Inspectie, keuring en onderhoud

Om de levensduur van uw heftruck te verlengen is keuring en onderhoud noodzakelijk. Na intensief gebruik is het belangrijk om de staat op goed niveau te houden. Dat vereist periodieke keuringen en eventueel onderhoud. Op lange termijn bespaar je hier grote uitgaven mee. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij exact wat belangrijk is. Een langere levensduur betekent minder kosten!

Van Linde heftrucks tot fullservice machinebouw

20 jaar geleden is Hendrikse Machines gestart met allround machinehandel en machinebouw. Inmiddels gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg en zijn wij fullservice tot uw dienst. Een machine op maat nodig? Samen doorlopen we een traject van probleemanalyse tot aan bouw en inbedrijfstelling.

Bovendien kunt u ons inschakelen voor complete fabrieksontmantelingen, verhuizingen en machine installaties.

Informatie aanvragen